Sæby

Lær at danse Les Lanciers i Sæby

Kom og lær at danse den gamle selskabsdans eller kom og få den genopfrisket på Sæbygårdskolen.

Der danses to gange, den 29. marts og 5. april. kl. 19.30 med levende musik af Bjarne Jensen på harmonika.

Dansene vil blive gennemgået helt fra grunden af, så alle kan være med. Selvom man måske aldrig før har taget et dansetrin, vil man kunne finde glæde ved at opleve, at man 2. gang kan følge med og danse en selskabsdans i sammenhæng. Det er festligt og fornøjeligt, man bliver i godt humør af at danse. Mød op allerede 1. gang.

Det er påvist at dans kan hjælpe mod smerter i ryg, nakke og stress. Musklerne i ryggen bliver trænet og du får en flot holdning, når du danser regelmæssigt. Dans bringer folk sammen og det gode humør smitter når man danser. Man forbrænder mange kalorier ved at danse og samtidig opleves det som sjovt. Balancen og koordinationen forbedres meget ved at danse.

Alle er meget velkommen til at være med, mød op på Sæbygårdskolen den 29. marts, instruktør er Vita Ugilt. Entré for begge aftener er 75 kr.

Har du ingen dansepartner, så prøv alligevel at møde op, der kan være andre, der også møder op alene. Ønskes mere info kontakt vores instruktør på 2860 3645.

Lanciers er en gammel dans, der kom til Danmark omkring 1860, den har overlevet, modsat mange andre modedanse, og danses stadig især med unge mennesker til gallafest og hos de kongelige.

Kommentarer