Kultur

Konkurrence om dækskifte på Team Rynkeby

Den 4. etape for Team Rynkeby Nordjylland var en varm en af slagsen selvom temperaturen havde fået et lille nøk nedad efter gårdagens regnskyl. Det har været dejligt efter et par helt vildt varme dage, at luften har være mere frisk.

Vores formiddagsdepot var tæt på en lejrskolen, hvor børnene stod og heppede og klappede os både ind til pausen og afsted igen bagefter Det er bare så fedt at mærke den stemning og opbakning man får som rytter på turen (Jaja… vores serviceteam havde bestukket dem med defekt-poser, men de var stadig festlige!).

På vores andet depot mødte vi et dejligt ægtepar! Manden har tidligere selv cyklet for velgørenhed, så de var vældig interesserede i projektet – og fandt da også lige en 100 euro-seddel frem til vores indsamling.

Til aften stod hold 1 for underholdningen, hvor hold 2 og 3 fik lov til af konkurrere om hvem der hurtigst kunne skifte en cykelslange. Rekorden var 1 minut og 10 sekunder!

Vi havde fint besøg af landechefen Steffen, som også fik lov at være med! Han skulle dyste mod Nordjyllands kaptajn Allan – hvem tror du var hurtigst?