Frederikshavn

Få testet hørelsen gratis på Sindal Apotek

Fredag den 26. november har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Sindal Apotek. Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Sindal Apotek. Høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert, og der tages forbehold for gældende restriktioner med nødvendige værnemidler samt afspritning.

Over sommeren har mange benyttet sig af de gratis høretest, som apotekerne landet over har tilbudt landet over, og her viste 40 procent sig at have et behandlingskrævende høretab.

Der foretages gratis høreprøver fredag den 26. november i samarbejde med Din Hørespecialist på Sindal Apotek kl. 9.00-14.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-frederikshavn

Kommentarer