Frederikshavn

El på dagsordenen i Skagen og Frederikshavn

Det er fremover muligt at oplade sin elbil hos Spar Nord i Frederikshavn og Spar Nord Skagen, da de to banker netop har købt ladestandere til deres parkeringsplads.

I Spar Nord Frederikshavn og Spar Nord Skagen har de investeret i ladestandere til deres parkeringsplads. Investeringen er blandt andet for at imødekomme både byens- og bankens kunders stigende efterspørgsel på ladestandere og grønne billån.

Afdelingsdirektør i Spar Nord Frederikshavn, Anders Krøgh, ser frem til at kunne tilbyde den ekstra service i form af ladestandere til både Spar Nords og byens kunder.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores grønne billån og i den forbindelse også ladestandere i bylivet. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at oplade deres elbil, mens de er i banken eller klarer ærinder i byen, fortæller Anders Krøgh.

Det er ikke kun i Frederikshavn, at der er glæde at spore over det nye indkøb. Afdelingsdirektøren i Spar Nord Skagen, Henrik Christensen, mener ligeledes, at det er et skridt i den rigtige retning.

– Vi vil gerne bakke op om den bæredygtige udvikling og den interesse, der er i elbiler. Derfor er det kun naturligt, at vi har en ladestander til rådighed på vores parkeringsplads. Derudover er vi utroligt glade for, at vores kunder nu har mulighed for at få ladt bilen op, mens de er til møde hos os, fortæller Henrik Christensen og fortsætter:

– Samtidig har vi også mange udenbys kunder, som ofte besøger Skagen i forbindelse med møder, højtider og ferier. Med vores ladestander giver vi byens besøgende mulighed for at gøre en god handel i midtbyens mange butikker mens bilen lader op.

Begge afdelinger har hver fået sat en Clever ladestander op på deres parkeringsplads, hvorfor Spar Nords- og byens kunder allerede nu har mulighed for at benytte sig af ladestanderen.

Kommentarer